PREPARANT EL 25 DE NOVEMBRE

Com tots els anys, volem conscienciar l'alumnat del nostre centre perquè es respecten i es tracten amb tolerància independentment del seu sexe, per això  aquest  any per  celebrar el Dia contra la violència de gènere volem fer un mur, que estarà situat en el vidre de l'entrada del l'institut , en cadascuna de les rajoles, l'alumnat posarà una frase, un dibuix, un símbol, que repudie la violència de gènere.

Aquest any, és difícil i complicat, però hem de seguir endavant, encara que no es puguen fer les activitats com ens agradaria, les farem com sigua millor per la salut de tots nosaltres i seguint les normes sanitàries. 

Per aquest motiu en lloc d'eixir cada curs a ficar les seues rajoles, com estava prevista l'activitat, haurà una caixa en la sala de professorat on els tutors i el professorat, que treballe amb els alumnes aquesta activitat, les ficaran dins i el dia 25 un grup d'alumnat amb el seu professorat juntament amb mi, anirem construint el mur.

També com ja va sent tradicional, repartirem les xapes del concurs realitzat amb la mateixa temàtica, que portarà el disseny guanyador. 

En ambdues activitats comptem amb la col•laboració de  l´Ajuntament. 

Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació i molta salut.






Comentaris

Entrades populars